Jachtverhuur

Zeiljacht huren voor IJsselmeer en Waddenzee

Vanuit de eigen jachthaven in Makkum verhuurt Alpha Sail Makkum haar zeiljachten. Direct gelegen aan het IJsselmeer en op slechts een kwartiertje varen vanaf de Waddenzee is onze compacte jachthaven een perfect startpunt voor uw zeil vakantie in Friesland.

Alle huurjachten beschikken over boegschroef, verwarming en moderne navigatieapparatuur en zijn zeer compleet uitgerust en uitstekend onderhouden.

De scherpe verhuurtarieven die Alpha Sail Makkum hanteert zijn inclusief ligplaats in onze jachthaven, gasverbruik en instructie in onze haven. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een jacht met schipper te huren, speciaal voor dagtochten, bijvoorbeeld een eerste kennismaking met de Waddenzee op eigen kiel. Wij rekenen geen reserveringskosten en hanteren variabele opstapdagen.

Zeiljacht huren en Corona

et zijn bijzondere tijden. We hopen allemaal dat we het normale leven weer zo snel mogelijk kunnen oppakken. Even een update.

De Waddenhavens zijn weer geopend.
Ook aan boord dienen mensen uit verschillende huishoudens 1,5 meter afstand te houden. Dat betekent dat op basis van de indeling en grootte van de boot dat er maximaal 3 tot 4 mensen uit verschillende huishoudens aan boord kunnen verblijven.

Mocht blijken dat jullie als huurder van één van onze jachten, niet in staat zijn Makkum te bereiken vanwege reisbeperkingen in de breedste zin van het woord, of mocht blijken dat er Corona gerelateerde beperkingen zijn op IJsselmeer en/of Waddenzee, dan zal jullie (aan)betaling worden omgezet in een tegoed voor een latere datum. (binnen 12 maanden na initieel vertrek)

Ieder jacht wordt voor vertrek preventief behandeld met een ozon behandeling.

WEEKPRIJZEN 2023

Max Pers Modelmrt/apr
sept/okt
mei
juni
juli
aug
6Bavaria 37 Cruiser €1.250€1.325€1.395
4Tartan 3100€895€950€995

Weekend = 65 % van de weekprijs
Weekend +1 dag = 75 % van de weekprijs
Weekend + 2 dagen = 80 % van de weekprijs
Midweek = 70 % van de weekprijs

Beddengoed / bedlinnen
U dient zelf beddengoed en bedlinnen mee te nemen of u kunt dit eventueel extra bij huren.

Eindschoonmaak verplicht
80% van de borg / eigen risico is af te kopen voor € 50,=